خانه - اخبار - چای های طب اسلامی

چای های طب اسلامی

✳️(گیاهانی که توسط معصومین علیهم السلام جهت تغذیه و درمان معرفی شده اند)

✳️جایگزین شکر و قند مصنوعی امروزی می توان از(عسل-شیره خرما –شیره انگور-کشمکش-انجیر-خرما-توت خشک،شکر سرخ)استفاده کرد.

چای بادرنجبویه :درمان نارسایی قلبی – تنظیم فشار خون – نشاط آور

چای زعفران :مفرح

چای سنبل الطیب :آرامبخش

چای دارچین :تقویت اعصاب

چای  زنجفیل :بلغم زدا – ضد گرفتگی عروق – مقوی اعصاب – افزایش حافظه

چای آویشن :ضد عفونت قوی – درمان شاخص مشکلات گوارشی

چای مرزنگوش :مقوی مغز و اعصاب

چای به : مقوی قلب

چای سیب :مقوی قلب و معده

چای نعنا :ضد عفونت قوی – دزمان مشکلات گوارشی

چای پونه :ضد عفونت قوی – دزمان مشکلات گوارشی

چای گزنه :درمان قند خون – درمان کم خونی – بازکننده سدد

چای چلتوک برنج(ارز) :مکمل برنج – ضد ریزش موی سر – مفید برای یبوست

چای عناب :صاف کننده خون

چای مرزه

چای رازیانه :تنظیم هورمون های زنانه

چای جو :پایین اورنده قند خون

چای زیره سیاه :درمان طپش قلب

چای زنیان

چای بابونه(قراص) :مقوی اعصاب

✳️طرز تهیه:بمقدار دلخواه در آب ریخته به صورت جوشانده یا دم کردن پس از پانزده دقیقه میل نمایید.

✳️زیاده روی در هر چیز از جمله در مصرف دم نوش ها صحیح نمی باشد، لذا سعی  شود متنوع و بمقدار کم از انواع چای های طب اسلامی نوشیده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *