خانه - اخبار - شیر بادام طرز تهیه و خواص

شیر بادام طرز تهیه و خواص

خواص شیر بادام:

تقویت مغز
جلوگیری ازپوکی استخوان وآلزایمر

طرز تهیه شیر بادام:

آب:۱لیوان
مغزبادام:۱۲عدد
عسل یاخرما:۱ق یا۲عدد

تمام مواد داخل مخلوط کن ۱۵دقیقه میکس وبعدمیل کنید

 

روش تهیه نوشیدنی های بی نظیر گیاهی+ خواص درمانی

شیر بادام پرچرب
مواد لازم:
مغز بادام خام ۵۰ گرم,بادام هندی خام۱۰ عدد, عسل ۳قاشق غذا خوری, آب سرد ۳ لیوان
طرز تهیه:
بادام را ۴ الی ۶ ساعت در آب ولرم بخیسانید تا پوست آن نرم شود سپس پوستش را جدا کنید و آن را به همراه بادام هندی, آب سرد و عسل  در مخلوط کن بطور کامل مخلوط کنید ( ۲ تا ۵ دقیقه )تا مخلوط کاملا به صورت شیر در آید .البته الزامی نیست که بادام هندی را به همراه داشته باشد .
خواص :
این نوشیدنی بسیار گوارا پر چرب و خوشمزه است و فواید فراوانی دارد. الکترولیت‌های بدن را تنظیم می‌کند، تقریبا همه اسید آمینه ها مور نیاز را برای بدن فراهم می کند برای رشد و کودکان و نوجوانان بسیار مفید است ‌و باعث لطافت پوست می‌شود و به آن نشاط و شادابی می‌بخشد. برای تقویت مفاصل نیز بسیار مفید است. در تقویت مغز و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید بوده و می تواند جایگزینی برای مکملهای کلسیم غیر ضروری باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *